Miniventilasjon

 

Vår miniventilasjon sørger for sunt og godt inneklima i ditt hjem! Med enkle grep kan du gi ditt inneklima et skikkelig løft!

 

VL-100EU5-E 1

 

 

Radon-bekjempelse
Radon er et grunnstoff i gassform, som er usynlig og radioaktivt. Miniventilasjonen kan hjelpe deg å redusere mengden radon til den lovlige grensen.
Miniventilasjon bytter opptil 105m3 luft pr time – og er dermed en fin måte å bekjempe radon i innemiljøet på.

 

Fjerner kjellerlukt
Miniventilasjon skifter ut forurenset luft med frisk uteluft. Dette reduserer skadelige partikler som fukt, mugg, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på "lukten" for å fjerne den helt.

 

Gode filterfunksjoner
Miniventilasjon har et filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen.Filteret rengjøres raskt og enkelt ved service.
Fint for de med allergier og andre luftveisplager.

 

Enkel installasjon
Selve installasjonen er meget enkel og kan gjøres av ufaglærte med riktig verktøy på under 2 timer. Montering kan gjøres av ufaglærte med godt verktøy eller av oss.

 

Balansert ventilasjon
Miniventilasjon er en vegg montert ventilasjonsløsning som kan skifte hele 105m3 luft i timen – det tilsvarer all luft i et standard rom på 40m2.
Miniventilasjonen er balansert, og kan gjenvinne opp til 80% av energien i luften den bytter ut.

 

 

med miniventilasjon